kvitka -

Elkötelezettek vagyunk a városi zöldítés iránt. Pálmák, páfrányok, fikuszok vagy egy friss csokor a vázába, nálunk mindet beszerezheted már nem csak parányi II. kerületi dzsungelünkben, hanem webshop-on keresztül is.

Virágcsokrok

A kvitkát azért hoztuk létre, hogy egész évben az évszak legszebb virágaiból készíthessünk csokrokat, ezért hetente többször látogatjuk a nagy virágpiacokat és válogatunk olyan vágott virágokat, amikkel a legtöbb virágboltban nem találkozhatsz. Ezt a folyamatos szezonalitást és változatosságot szeretnénk kiszállított csokraink esetében is képviselni, sőt méginkább erősíteni szebbnél szebb virágokkal. A webshopunkban ezért nem konkrét csokrok közül lehet választani, hiszen hétről hétre mindig más és más virágok nyílnak amik közül válogatjuk ki a legszebbeket a virágcsokrainkhoz.

A képeken szereplő csokraink csupán mintául szolgálnak, a csokrokat a webshopban kiválasztott értéke alapján állítjuk össze az üzletünkben megszokott stílusban és odafigyeléssel az elérhető legszebb szezonális virágokból. Természetesen igyekszünk egyedi igényeket is teljesíteni a felhasznált virágok, színvilág tekintetében. „Díszítésnek” nem használunk egyebet, mint vízálló natúr csomagolópapírt és természetes juta/kender madzagot.

Loading...

Szezonális virágcsokrok

A rendeléssel kapcsolatos további információkat a GYIK – gyakori kérdések oldalunkon gyűjtöttük össze.

Ha bármilyen kérdésed vagy észrevételed van írj nekünk az info@kvitka.hu e-mail címre vagy hívj fel minket a +36 30 625 8358 -as számon.

You don't have permission to register