kvitka -

Elkötelezettek vagyunk a városi zöldítés iránt. Pálmák, páfrányok, fikuszok vagy egy friss csokor a vázába, nálunk mindet beszerezheted már nem csak parányi II. kerületi dzsungelünkben, hanem webshop-on keresztül is.

Heti csokor

Legyen mindig friss virág a kedvenc vázádban!

A heti csokor egy szolgáltatás a kvitkától, mely megrendelésével minden hét ugyanazon napján kiszállítunk egy friss csokrot hozzád. A megrendelés után nincs más tennivalód, a kiválasztottak alapján mi rendszeresen szállítjuk a virágcsokrot, hogy mindig friss virág legyen a kedvenc vázádban.

Az évszak legszebb virágaiból állítjuk össze heti csokrainkat. A kiszállítási napjainkat a nagy virágpiaci napokhoz igazítottuk, hogy hazai termelők akár aznap leszedett virágai kerülhessenek a vázádba. Ezen felül a lehető legfrissebb hazai és importált virágokat és zöldeket használjuk, hogy a virágok hosszan pompázzanak az asztalodon.

A virágokat rendelésednek megfelelően vázával együtt is szállítjuk, ami azt jelenti, hogy minden szállításkor a virággal együtt a vázát is cseréljük. Ebben az esetben különleges oldatot is teszünk a vízbe, ami a vágott virágok élettartamát növeli és – üvegváza estén – tovább marad a víz kristálytisztán átlátszó.

A rendszeres kiszállítás díját az ár minden esetben tartalmazza. Szállítási időnek a következő lehetőségek közül választhatsz: hétfő: 19-20 óra, kedd: 10-12 óra, csütörtök: 19-20 óra, péntek: 10-12 óra

A rendeléssel kapcsolatos további információkat a GYIK – gyakori kérdések oldalunkon gyűjtöttük össze.

Ha bármilyen kérdésed vagy észrevételed van írj nekünk az info@kvitka.hu e-mail címre vagy hívj fel minket a +36 30 625 8358 -as számon.

You don't have permission to register